In de schuur kijken bij….

Spread the love

Terugkerende Rubriek

Elke maand 'kijken in de schuur bij..'

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Kijk mee in de schuur van deze verkopers en laat je inspireren of pik een graantje mee en koop voordelig dàt item waar je al zo lang naar zoekt!

E-Trade. We Trade

Deze maand

 
 
Mijn naam is Martin Frankena bedenker en oprichter Marcraft visboten tussen 2004 en 2012.En nu dus oprichter en eigenaar Dreamfisher.
Vissen doe ik al vanaf m’n jongste jeugd, maar de dag dat ik alleen in de Groene Ster m’n eerste snoek ving vergeet ik nooit. Ik was 10 en voor het eerst met levend aas op pad.
M’n vader was een vervent snoekvisser, 1 grote dobber en een kleine volgdobber. Lange hengel en langs de rietkraag met je visje snoek verleiden.
Mooiste herinnering was natuurijk m’n eerste grote snoek in de eerste Marcraft in 2005. Was met een toen bekende visser en we vingen 3 metersnoeken. Man man wat een kik, En zeker de monstersnoek die ik met Sietse de Vries ving in Dalsland. We waren daar al in 2002 en trollend met planerboard en shat vingen we een monster van zeker 19 kg!!!!
Een voorbeeld heb ik niet want iedereen is gelijk en uniek. Mensen die in deze soms erg opportunistische vaak zelfs zeer vervelende hengelsport branche staande weten te houden en authentiek blijven respecteer ik.
Henk Simondsz  Bertus Rozemeijer Nautische unie en ook ikzelf. Authentiek en geen praatjes. Kom zoals je bent en blijf anders thuis!
Zou graag nog een keer naar de Ebro willen, maar dan met m’n nog te ontwikkelen Meerval Dreamfisher. Helemaal gebouwd voor het meervalvissen met een zeer uniek nieuw en spectaculair nieuw idee. Ving daar in 2011 een Meerval van 223 cm en was na een uur drillen totaal af. Dat in m’n eigen boot zou ik graag nog eens doen.
Visspullen zijn altijd mooi en leuk. Heb 300 plus pluggen, 15 hengels en zeer veel extra spullen dus daarmee om klooien is alleen al leuk, maar je eigen gebouwde en bedachte visboot klaar maken voor een visdag is de echte kick!!@
Vind veel leuk, werpen vanaf Juni t’m september dan trollend vissen tot December vervolgens met dood aas tot Maart. En met dood aas op grote snoek is m’n passie. Uren en uren wachten tot die ene grote rakker…Geweldig.
Maar alleen met juiste vismaat.
Mijn advies aan beginnende vissers is deze. Laat je niet gek maken door alle filmpjes op internet en alle floggers en influencers. Geniet van het vissen en samen zijn met vrienden in de natuur. Zoek je eigen passie en dan komt die grote vis vanzelf. De aanhouder wint uiteindelijk en niet degene met de meeste volgers. Ga de natuur of de stad in, kijk naar het water en de beweging op en rond het water en geniet. Daar gaat het om. Die 120 cm snoek of 100 cm snoekbaars of 50 cm baars komt vast ooit!
 
 

ETM vraagt;

‘Zeg Martin, wat heb jij in de schuur liggen voor E-Trademarket?’

Ik bied aan mijn in 2016 gebouwde polyester visbootje. De boot was wit en kapot en ik heb er voor 4000 euro matriaal in gestopt om hem weer mooi te maken. Was puur project voor afleiding.
Boot is te koop voor 5500 en is compleet met alles zonder motor. Bekijk HIER de winkel van Martin Frankena..
Share on facebook
Share on linkedin
Share on whatsapp