VERKOCHT

€1.850,00

Processing your request, Please wait....

GEBRUIKTE unit, geen handleiding ( online beschikbaar) niet in orginele doos, krasjes.

Met de i-Pilot wordt de Terrova 80 ook een ‘slimme’ boegmotor. Deze gps technologie geeft de motor namelijk functies als iTracks, Jog en SpotLock. De kwaliteit van de Terrova blijkt wel uit de eindeloze reviews die je online kunt vinden over dit vlaggenschip.

Deze Terrova 80 met i-Pilot wordt geleverd met voetpedaal (op kabel), Weedless Wedge antiwier schroef, i-Pilot en US2 sonar.

Features op de Minn Kota Terrova /US2/iPilot-BT 60-/152cm/24V
i-Pilot
Met één druk op de knop van de afstandsbediening neemt de iPilot de besturing van de boegmotor over. Met de nauwkeurigste Spot-Lock (elektronische ankerpositie) ooit.
Minn Kota i-Pilot heeft GPS technologie ingebouwd om uw boegmotor automatisch te bedienen. Een boegmotor met i-Pilot heeft hierdoor geweldige eigenschappen. Zo kunt u de motor automatisch eerder gevaren routes (iTracks) laten terugvinden. Of bijvoorbeeld uw boot automatisch boven een vislocatie laten stilliggen. Dat laatste is de zogenaamde Spot Lock functie. Tenslotte heeft i-Pilot een autopiloot functie en kunt u er de snelheid en richting mee regelen. De “jog” functie is ook erg handig. Hiermee verplaatst u de boot vanuit een Spot Lock positie gemakkelijk 1.5 meter in de gewenste richting

Voor informatie / foto’s neem contact op.

Listing ID: 4005ef39a1c4f99f

24 juni 2020 18:23

19 days, 14 hours